4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumlu karatecilere 4 madalya

İstanbul’da düzenlenen 22. Uluslararası Boğaziçi Karate şampiyonası'nda mücadele eden Erzurumlu 4 karateci madalyayla döndü.

7-19 Nisan 2009 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 22. Uluslararası Boğaziçi Karate şampiyonası için Milli takımın Erzurumlu 4 karatecisi 4 madalya ile döndü. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar sporcuları teker teker kutlayarak; "Sizler şu anda genç kategorisindesiniz. Önümüzdeki yıllarda milli takımın büyükler kategorisinin vazgeçilmez sporcuları olacağınızdan hiçbir kuşkum yok. Gayretli çalışmalarından ve ilimize spor adına hizmetlerinden dolayı da Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi’yi tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum" dedi.

Kazanılan kupayı İl Müdürlüğüne takdim eden Çelebi ise "Verilen emeklerin karşılığı bir gün mutlaka alınır. Bizlerde şimdi meyveleri topluyoruz" diye konuştu.
11 ülkeden toplam 152 sporcunun katıldığı 22. Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası'nda Büyük Bayanlar 55 Kilogram da Aydan Akbulut, Gürcistan ve Azerbaycanlı rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde Tunuslu rakibine yenilen Akbulut, müsabakalardan 2. ile ayrıldı. Erkeklerde ise Kata dalında yarışan Cihat Kırcı, Necati Pınarbaşı ve Burak Akbulut ise 3'üncülük kazandılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 17:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?