4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumlular Filistin için yürüdü

İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliama tepki gösteren Erzurumlular, Filistin'e destek yürüyüşünde buluştu.


Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen yürüyüşe katılmak isteyen Erzurumlular, Bosna Caddesi'nde buluştu.

Ellerinde çeşitli döviz ve pankartlar taşıyan vatandaşların bulunduğu kalabalık arasındaki Filistin bayraklarıyla donatılmış at arabası dikkat çekti. Yürüyüşe katılmak isteyen sürücüye, polis ekipleri izin vermeyince at arabası bölgeden ayrıldı. Türk ve Filistin bayraklarıyla yürüyüşe geçen Erzurumlular, Filistin'e saldırılarını sürdüren İsrail'e tepki gösterdi.

'Hamas'a selam, direnişe
devam', 'Müslüman uyuma, Filistin'e sahip çık' sloganları atan vatandaşlar, İstasyon Meydanı'na kadar yürüdü. Yol kenarlarında toplanan vatandaşlar da eylemcilere alkış tutarak, destek verdi. Güvenlik güçlerinin geniş çaplı tedbir aldıkları yürüyüşün İstasyon Meydanı'nda son bulmasıyla burada miting gerçekleştirilecek.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 15:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bora akmaz IP: 85.98.4.xxx Tarih : 17.01.2009 22:40:58

Peygambere sevgi mitingini düzenleyerek istasyon meydanına polis kayıtlarına göre 50 bin kişiyi sığdıran anadolu gençlik derneğinin bu mitingi fiyasko ile sonuçlanmıştır.Çok üzücü bir durum herhalde iyi bir tanıtım yapılamadı.Bu tip büyük organizasyonlarda çok ciddi bir reklam kampanyası yapılmalıdır.İyi bir reklam yapılsaydı Dadaşın şanına yakışır bir miting olabilirdi.anadolu gençliğin yöneticileri kendilerini vicdan mahkemelerinde yargılamalıdırlar...