4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumspor borç batağında

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig B kategorisi 3'üncü grupta mücadele eden 41 yıllık Erzurumspor Kulübü, 700 bin liralık futbolcu alacağının ödememesi halinde maçlara çıkamayacak.

Vali Sami Bulut'tan destek isteyen Erzurumspor Kulüp Başkanı Coşkun Aslan, "Kulübün TFF aile birliğine 700 bin lira borcu var. Maddi destek verilmemesi halinde 700 bin liralık borç ödenmesi halinde, Erzurumspor maçlara çıkamayacak ve küme düşecek" dedi.
19 Temmuz'da yapılan 4'üncü Olağan Kongrede aday çıkmaması üzerine geçici bir liste hazırlayan mevcut başkan Coşkun Aslan ve ekibi, borç batağındaki kulübe destek vermesi için Vali Sami Bulut'u ziyaret ederek destek istedi.


TFF Aile Birliği'ne olan 700 bin liralık futbolcu ve teknik direktör alacağının ödenmemesi halinde transfer yapılamayacağını belirten Coşkun Aslan, Vali Bulut'tan borcun ödenmesi için destek istediklerini söyledi.
Transfer sezonunun 1 Eylül'de kapanacağını ifade eden Aslan, planlanan transferlerin yapılması ve lisanslarının çıkarılması için TFF'ye olan 700 bin liralık borcun ödenmesi gerektiğini, aksi takdirde takımın 3'üncü lige düşeceğini ver 1 yıl da maçlara çıkamayacağını dile getirdi.


İkisi eski kulüp başkanı olmak üzere 4 kişiye ise çek- senet karşılığı için yaklaşık 8 milyon lira borclarının bulunduğunu kaydeden Aslan, “Bu dört kişi Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın öncülüğünde bir araya gelinmesi halinde borçtan feragat edebileceklerini söylediler. Durumu ilettiğimiz Bakan Akdağ, konuya ilgi göstermedi. Kentin simgelerinden Erzurumspor'a başta Bakan Akdağ olmak üzere, milletvekilleri ve yerel yöneticilerin destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 13:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?