7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurumspor paralandı

Erzurumspor’da futbolculara transfer ücretlerinin peşinatları dağıtıldı. Kulüp Başkanı Cevdet Tamgaç’ın ödeme yaptığı futbolcular, yönetime teşekkür ettiler. 

Göreve başlayan yeni yönetim kurulu ilk icraat olarak kampta olan futbolculara para ödedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in gönderdiği 200 bin YTL ile yönetimin temin ettiği 150 bin YTL futbolculara dağıtıldı. Takımın kaldığı otelde futbolcuların transfer ücretlerinin peşinatlarını ödeyen Erzurumspor Kulüp Başkanı Cevdet Tamgaç, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teşekkür etti. 

Bu arada kulüp başkanı Cevdet Tamgaç ile genel sekreter Mehmet Aydın, kulübün Türkiye Futbol Federasyonu’na olan aile birliği borçlarının çözümü için harekete geçti. Tamgaç ve Mehmet Aydın, hafta sonunda Ankara’ya giderek TBMM İdare Amiri ve Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak’la görüşerek borç konusunda çalışma yapacaklar. 

İKİ FUTBOLCU GİTTİ, İKİ FUTBOLCU GELDİ
Bu arada Erzurumspor’da 2 futbolcuya daha yol verildi. Yalova’dan gelen forvet oyuncusu Ömer ile stoper Recep geri gönderildi. Mavi-beyazlı yönetim, Etimesgut Şekerspor’un golcüsü Ahmet Güven ile Bozöyükspor’dan ön liberi Erdal’ı transfer etti. 

Teknik direktör Osman Özköylü, Ahmet Güven’in alınmasıyla takımda yaşanan gol sıkıntısının da çözüme kavuşacağını belirtti. 

Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımda stoper mevkiinde eksikleri bulunduğunu ifade ederek, bu mevkiye transfer yapılmasını istedi. 

TURNUVADA SON MAÇ
Öte yandan Nevşehir Avanos’ta düzenlenen turnuvaya katılan Erzurumspor, Cuma günü son maçına çıkıyor. Mavi-beyazlılar, Nevşehir Gazi Stadında turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçı için 15.30’da Türk Telekom’la karşı karşıya gelecek.
Takımda sakatlıkları bulunan Levent, Mesut, Ulaş, Aykan ve kaleci Ender, son hazırlık maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Antremanlarda düz koşu yapan bu futbolcuların ligin ilk maçı olan A.Sebatspor karşılaşmasına kadar hazır olacakları öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 18:20:26
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 18:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?