6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor rövanşı almak istiyor

 2. Lig 4. Grupta hafta sonunda deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor mutlak 3 puan hedefliyor.

Ligin ilk yarısında kendi sahasında rakibine 1-0 mağlup olan Erzurumspor, Çankırı Belediyespor’dan rövanşı almak istiyor. Teknik Direktör ümit Birol nezaretinde hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılarda Aykan ve Gökhan’ın sakatlıkları devam ederken, Fuat’ın sakatlığının tamamen geçtiği ve Çankırı Belediyespor karşısında görev alması durumunda kadroda yer alabileceği bildirildi.

Teknik Direktör Ümit Birol, Erzurumspor’un sahip olduğu kadro itibariyle güçlü bir takım olduğunu ancak yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle arzu edilen yerde olamadıklarını belirterek, “Artık her şey geride kaldı. İyi bir çıkış trendi yakaladık. Çankırı Belediyespor karşısında da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada geçtiğimiz hafta kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayan tecrübeli forvet Ulaş’ın Çankırı Belediyespor karşısında takımının en önemli kozlarından birisi olması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 16:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?