6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor topbaşı yaptı

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Erzurumspor, 2008-2009 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla başladı.

Yönetim için kayyum ataması yapılan Erzurumspor'da yönetimle ilgili çalışmalar devam ederken Cevdet Tamgaç başkanlığındaki fahri yönetim, teknik direktör sorununu çözdü. Sadi Tekelioğlu'nun gelmekten vazgeçmesi üzerine hoca arayışlarına başlayan fahri yönetim Osman Özköylü ile anlaştı.

Bugün yardımcısı Semavi Uzun ile birlikte Erzurum'a gelen Osman Özköylü, fahri yöneticiler Cevdet Tamgaç ve arkadaşlarıyla görüştü. Kulüpte gerçekleşen görüşmede başarı için Erzurum'u tercih ettiğini söyleyen teknik direktör Özköylü, "Ben teknik direktörlük kariyerinde başarılı olmak istiyorum. Sıkıntılı günler geçiren Erzurumspor'da çıkış yapmanın peşinde. Hep beraber el ele vererek başarılı olmaya çalışacağız" dedi.

Erzurumspor'un sıkıntılı günlerden sonra teknik direktör sorununu çözdüğünü belirten Cevdet Tamgaç, yeni sezon hazırlıkların ara vermeden başlayacağını belirtti. Tamgaç, kayyumda olan yönetimi devralmak için de çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İLK İDMAN YAPILDI

Teknik direktör Osman Özköylü ile teknik direktör sorununu çözen Erzurumspor'da bugün sezonun ilk hazırlık çalışması yapıldı. Teknik direktör Özköylü, 12 yeni 10 eski futbolcuyla birlikte Erzurumspor tesislerinde ilk idmana çıktı. Isınma hareketleri, kültür fizik ve dayanıklılık içeren ilk çalışmayı az sayıda taraftar topluluğu da izledi.

Bu arada 15 Ağustos tarihine kadar Erzurumspor tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan mavi-beyazlı ekip, yönetim ve teknik heyetin belirleyeceği bir yerde lig başlayana kadar kampa girecek.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 23:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?