6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor Ulaş'la anlaştı

Erzurumspor’da başkanlığa aday olması beklenen Cevdet Tamgaç’ın prensip anlaşmasına vardığı golcü futbolcu Ulaş, kulüp tesislerine gelerek, transferine son noktayı koydu.

Aradaki ufak tefek pürüzleri görüşmek üzere öğleden sonra Erzurum’a gelen Ulaş, 1 yıllık teklife ‘evet’ diyerek, Erzurumsporlu oldu.

Son üç sezondur her transfer döneminde Mavi Beyazlı ekibin gündemine gelen ancak çeşitli nedenlerden ötürü transferi bir türlü gerçekleşemeyen 31 yaşındaki golcü oyuncu, transferindeki detayları görüşmek üzere Erzurum’a geldi. Transfer çalışmalarını şimdilik fahri olarak yürüten, genel kurulda da başkanlığa aday olması beklenen Cevdet Tamgaç ile kulüp tesislerinde bir araya gelen Ulaş, görüşme öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu ve asla 2. Lig’de bulunmayı hak etmediğini ifade eden Ulaş, Mavi Beyazlı formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Görev aldığı takımlarda hep taraftarlarla iyi ilişkiler kurduğuna dikkat çeken Ulaş, Erzurumspor taraftarıyla da iyi bir iletişim sağlayacağına inandığını belirterek, “Erzurumspor bugünlerde biraz sıkıntılı olabilir. Durumu ne olursa olsun bu Erzurumspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu değiştirmez. Bugün yaşanan bu sıkıntılara göğüs gerip, Türk futbolunun güzide bir kulübünü ayağa kaldırmak için göreve gelen ağabeylerimiz, bu mücadelede bizi de görmek istediklerini söylediler. Biz de fedakârlıklar ederek, bu teklife ‘evet’ dedik ve koşarak geldik. Bundan sonrasında da camianın birlik ve beraberlik içerisinde olup, el birliği etmesi gerekiyor.” dedi.

Daha sonra Cevdet Tamgaç ile pürüzleri görüşüp, anlaşma zemini bulmak için toplantıya giren Ulaş Ulusan, yapılan kısa bir pazarlığın ardından, Erzurumsporlu olmayı kabul etti. Görüşmenin ardından eşyalarını almak için memleketi Trabzon’a hareket eden golcü futbolcu, muhtemelen Pazartesi günü yeniden Erzurum’a gelerek, yeni sezon hazırlıkları için takıma dahil olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 19:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan batıbeyi IP: 88.230.103.xxx Tarih : 26.07.2008 13:03:12

helal sana ulaş en buyuk ulaş baska buyuk yk en buyuk erzuruspor