6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor'a maddi destek toplantısı

Erzurumspor'a maddi destek sağlanması amacıyla Vali Sami Bulut, başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi. 

Valilik Salonunda düzenlenen toplantıya kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgüt temsilcileri, üniversite ve belediyelerden yetkililer katıldı. Vali Sami Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Vali Yardımcısı Mehmet Gök ve Erzurumspor Klüp Başkanı Cevdet Tamgaç'ın önerileri üzerine gerçekleştirilen toplantıda Erzurumspor'a maddi destek sağlanması amacıyla bir yardım kampanyası başlatılması fikri öne sürüldü. Vali Sami Bulut, Erzurumspor'un kentteki herkesin ortak bir paydası olduğunu hatırlatarak, imkanlar doğrultusunda yasal çerçevede yardım yapılmasını istedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'de Erzurumspor'a kalıcı gelir sağlanması için projeler üretmeye çalıştıklarını söyledi. 

Daha sonra katılımcıların görüşleri dinlendi. Görüşlerde söz alan ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, takımın tam olarak borcunun açık açık olarak ortaya konmadığını ileri sürerek, önce sorunun çözümüne buradan başlanması gerektiğini belirtti. 

Erzurumspor Klüp Başkanı Cevdet Tamgaç'ta zor dönemde kayyumdan takımı devraldıklarını ifade ederek, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?