19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Erzurumspor'a 'tatlı' ziyaret

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Erzurumspor antrenmanında sporcuları ziyaret ederek, baklava ikram etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Erzurumspor Başkanı Adem Keser ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Hasan Çelik tarafından karşılanan Başkan Yaylalı, Erzincanspor maçında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. 

Erzurumspor’un tarihi bir maçtan alnının akıyla çıktığını belirten Başkan Yaylalı, "Erzincanspor deplasmanında alınan üç puan ligde kalma yolunda büyük umut oldu. İnşallah Ünyespor karşısında da alınacak bir galibiyetin ardından Erzurumspor yoluna devam edecektir. Şüphesiz Erzurumspor’un layık olduğu yer bu lig değil. İnşallah gelecek yıllarda Erzurumspor’umuzu layık olduğu yerde görürüz.” dedi. 

Başkan Yaylalı, imkanlar ölçüsünde maddi destekte de bulunacağını açıkladı. Erzurumspor’un kurtuluşunun maddi ve manevi desteklerle sağlanabileceğinin altını çizen Başkan Yaylalı, “Erzurumsporumuzun küme düşmesi demek, Erzurum ekonomisinin küme düşmesi demektir. Erzurumspor layık olduğu bir ligde değil. Bu takımın yeri Türkiye Süper Ligi’dir. Takımımız süper ligde olduğu dönemde hem şehrimizin tanıtılmasına önemli katkı sağlıyor, hem de şehir ekonomisine büyük canlılık kazandırıyordu. Şimdi yeniden el ve gönül birliği yaparak Erzurumspor’umuzu önce Lig A’ya, daha sonra da Süper Lig’e çıkarmalıyız.” diye konuştu. 

2011’DE ERZURUMSPORUMUZ SÜPER LİGDE OLSUN 

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının Erzurum’da yapılacak olmasıyla şehrin büyük mesafe katettiğini vurgulayan Başkan Yaylalı, şunları söyledi:“Bu heyecan ve destekle Erzurumspor’umuzu da layık olduğu yere taşımak zorundayız. İnşallah olimpiyatların yapılacağı 2011 yılında Erzurumspor’umuzu da Süper Ligde görürüz. Bu konuda halkımıza da büyük görev düşmektedir. Erzurumspor’un başarılı olmasında seyirci desteğine büyük ihtiyaç vardır. İnşallah yöneticisiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla birlik beraberlik içerisinde Erzurumspor layık olduğu yere gelir.” 

Başkan Yaylalı, Cemal Gürsel Stadyumu’ndaki antremanı bir süre izledikten sonra futbolculara baklava ikram ederek, Ünyespor maçında başarılar diledi. Erzurumspor Teknik Direktörü Hasan Çelik ise, taraftarları Ünyespor maçına davet etti. Takımın kurtuluşunun taraftar desteğinde olduğunu belirten Çelik, “İnşallah taraftarımızdan aldığımız güç ve destekle Ünyespor’u evine puansız göndereceğiz.” dedi.
Teknik Patron Çelik, Başkan Yaylalı’ya ziyaretinden ve desteğinden ötürü teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 19:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYHAN SÖĞÜTLÜ IP: 88.226.180.xxx Tarih : 22.02.2007 21:47:03
erzurum spor hakkettiği yere gelsin artık ve başkan adem keser görevini yapsın yada bu takımı bıraksın.borc var diyiyor ve benim borcum değil diyiyor o zaman takımın başında halen daha neden duruyor yazık adem keser sana başkanlık başkanım demeyle bitmiyor artı erzurumsporun bulunduğu konum yüzünden amatör ve alt yapılatdada artık futbol spor ölmüş