7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurumspor'a yönetim arayışları

Yönetim arayışlarının sürdüğü Erzurumspor'da göreve talip olan Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, yönetimde yer alacak isimlerin netleşmediğini söyledi.

Kulüp Başkanı Bekir Ilıcalı'nın görevini bırakacağını açıklamasının ardından yapılan 4 ayrı kongrede yönetime talip çıkmayınca Divan Başkanı Orhan Gözgeç, 8 Temmuz tarihinde kayyum atanması için adliyeye müracaatta bulunmuştu. Bu başvuruyu değerlendirmeye alan 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin konuyla ilgili kararını kısa süre içerisinde açıklayacağı öğrenildi. Kayyum sürecinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'den destek alan Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başladı. Kayyum atanmasından sonra yapılacak olağanüstü genel kurulda yönetimi devralmayı planlayan Cevdet Tamgaç, yönetimde yer alacak isimleri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimde görev alacak isimlerin henüz netleşmediğini dile getiren Cevdet Tamgaç, "Bu işi bilenlerle, bizi yarı yolda terketmeyecek insanlarla yola çıkmak istiyoruz" dedi.

Kulübü yönetmek üzere 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından kayyum atanmasından sonra genel kurul kararı alınacağını belirten Tamgaç, bu süre zarfında yönetimin oluşturulacağını kaydetti. Bu süreç zarfında yönetime talip çıkması halinde yönetimi devretmeye hazır olduklarını ifade eden Tamgaç, "Benim maddi durumum ortada. Ancak Erzurum sevdalısı olarak bu işe soyunduk. Arkadaşlarımızla kulübü bulunduğu durumdan kurtarmak istiyoruz. Ancak kayyum süreci içerisinde paralı bir işadamı çıkarsa biz yönetimi ona devretmeye de hazırız" diye konuştu. Yeni sezon hazırlıklarının ve transfer çalışmalarının başladığını vurgulayan Tamgaç, transfer konusunda dikkatli olacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 11:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?