4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumspor'da 2 yeni takviye

Türkiye 2. Lig 3. Grupta mücadele eden ve Futbol Fedarasyonu Aile Birliğine olan borç'larından dolayı transfer yapamayan Erzurumspor, emektar futbolcu Abdulkadir Şakşak’ıda kadrosuna dahil etti.


Geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan kaleci Ender, Umut, Aykan, Özkan, Mesut, Savaş Turan, Alparslan Atar, Muhammet Emin Bakan, Fatih Tice ile alt yapıdan gelen, Ramazan, Samet, Rasim, Uğur, Muhammet Emin Tizgili ve kaleci Bülent ile sezona merhaba diyen Erzurumspor transferin son gününde emektar futbolcusu Abdulkadir ve genç kaleci Salih’i de kadrosuna dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Bu arada Mavi-Beyazlı kulüp futbol aile birliğine olan borçlarından dolayı dış transfer yapamazken, bu sezon toplam 16 futbolcu ile yola devam edecek.
Öte yandan geçtiğimiz sezon Erzurumspor formasını giyen Remzi'nin Tepecik Belediyespor ile, Serhat'ın Gebzespor ile, Fuat'ın Kahramanmaraşspor ile ve Emrah Bayram'ında Çanakkale Dardanelspor ile anlaştıkları öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol öztürk IP: 78.166.162.xxx Tarih : 15.09.2009 00:41:45

Koca Erzurum şehrinde ve Erzurumlularda hiç mi şehirlerini temsil eden bu takıma vefa borcu ve duygusu yok.Belediyesi,Valiliği,Üniversitesi ve işadamları elele verirse tekrar bu takım süperlige çıkar.Biraz gayret ve fedakarlık gerekiyor.