7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurumspor'da durmak yok

Yönetim krizi sebebiyle 2008-2009 sezonu hazırlıklarına geç başlayan Erzurumspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde kulüp tesislerinde günde çift idmanla lige hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, bir taraftan da transfer atağına kalktı.

Kulüpte şimdiye kadar fahri olarak görev yapan Hizmet-İş Sendikası Başkanı Cevdat Tamgaç ve arkadaşlarının girişimleri sonucu Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden 17 futbolcuyla anlaşma sağlandı. Mavi beyazlı kulüple anlaşmaya varan kaleciler; Ender, Volkan, defans oyuncuları; Ali Bayram, Serhat, İsmail Baydur, Ali Küçükbayrak, Savaş, Fuat, Hüseyin, orta saha oyuncuları; Remzi, Okan, Abdullah, Can, Yunus Emre, forvette ise Ulaş ve Alpaslan Tice, takımla birlikte çalışmalara başladı.

5 OYUNCU DAHA TRANSFER EDİLECEK

Anlaşma sağlanan 17 futbolcunun yanı sıra arayışlarını sürdüren fahri yönetim, 5 transfer daha yapacak. Konuyla ilgili teknik direktör Osman Özköylü’nün talebi doğrultusunda arayış yapan yöneticiler, takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaşmak istiyor.

Bu arada Erzurumspor kulüp tesislerinde günde çift idman yaparak sezona hazırlanan mavi-beyazlılar, kentteki amatör takımlardaki oyuncular ile çevre illerden gelen futbolcuları da denemeye aldı. Hazırlık çalışmalarının başladığı günden bugüne kadar sürdürülen çalışmalarda 20 futbolcuyu geri gönderen Erzurumspor, takıma katkı sağlayacak genç oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

SICAKLAR ETKİLİYOR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da etkili olan sıcaklar Erzurumspor’un hazırlık çalışmalarını etkiliyor. Günün ilk idmanını sabah erken saatlerde yapan mavi-beyazlılar, öğleden sonra ise güneşin etkisini kaybettiği 17.00’de ikinci idmanını gerçekleştiriyor.

ÇİFT KALE MAÇLAR İLGİ GÖRÜYOR

Kulüp tesislerinde yapılan antremanlar taraftarların büyük ilgisini çekiyor. Isınma hareketleri ve kondisyon artırıcı çalışmaları büyük dikkatle izleyen taraftarlar, özellikle çift kale maçlarda, oyuncuları merakla izliyorlar. Maç içerisinde başarılı hareketler yapan futbolcuları alkışlayan taraftarlar, takıma destek olmaya çalışıyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 10:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah çevik IP: 85.110.115.xxx Tarih : 11.08.2008 18:35:41

erzurumspor hayranıyım en büyük hayalim erzurum sporda top oynamak tek isteğim bu ve erzurum spor a yeni sezonda başarılar diliyorum ve her maçta yanınızdayız