6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor'da hazırlıklara devam

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Erzurumspor'da hafta sonunda oynanacak olan Karsspor maçı hazırlıklarına devam ediliyor. 

Yimpaş Yozgatspor galibiyetiyle rahatlayan Mavi-beyazlı takımda, teknik direktör Ümit Birol, futbolcuları ile yakından ilgilenerek Karsspor maçına motive etmeye çalışıyor.

Yozgat maçından alınan galibiyetin ardından morallerin üst seviyeye çıktığı Erzurumspor'da teknik direktör Ümit Birol, zorlu maç öncesinde oyuncularının adeta beynini yıkıyor. 

Haftalardır ligde yüzü bir türlü gülmeyen ve aldığı başarısız sonuçların ardından Yimpaş Yozgatspor karşısında altın değerinde üç puan alan Erzurumspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Karsspor'u da mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. 

Teknik Direktör Ümit Birol ile yardımcıları Kurtulay Öksüz ve Levent Çekal, yönetiminde ilk galibiyetini Yozgatspor karşısında alan Mavi- beyazlılarda hedef, Karsspor maçında da galip gelerek 3 puan kazanmak. Hafta sonundan itibaren bu karşılaşma için hazırlıklara başlayan Erzurumspor'da antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan Ümit Birol, Karsspor maçının önemini anlattı. 

Öte yandan, Çorumspor maçında Erzurumspor'un 5 sarı, bir de kırmızı kart görmesi nedeniyle, Mavi-beyazlı kulübe PFDK tarafından 6 bin YTL para cezası verildi. 

Erzurumspor Basın Sözcüsü Ertuğrul Keskin, daha önce kötü tezahürat nedeni ile para cezası olduklarını belirtirken bu kez futbol talimatları nedeniyle Çorumspor maçında gördükleri 5 sarı bir de kırmızı kart nedeni ile 6 bin YTL para cezası aldıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?