6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor'da moraller bozuk

TFF 2. Lig B Kategorisi 4. grupta mücadele eden Erzurumspor’da mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Çankırı Belediyespor karşısında alınan farklı mağlubiyet moralleri bozdu. 

Teknik Direktör Ümit Birol yönetiminde son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkatleri üzerinde toplayan mavi beyazlı takımda yakalanan gol fırsatlarının cömertçe harcanması ve alınan farklı mağlubiyet yönetim, teknik heyet ve futbolcuların moralini bozdu. 

Çankırı deplasmanından eli boş dönmek zorunda kalan Erzurumspor, kendisinden mutlak 3 puan bekleyen taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı. Erzurum’da yapılan antrenmanlarda göz dolduran oyuncuların, Çankırı deplasmanında aldığı farklı mağlubiyetin anlaşılır olmadığını belirttiler. 

İLK DEFA KALESİNDE 4 GOL GÖRDÜ
Erzurumspor bu sezon ilk defa kalesinde 4 golü birden gördü. Oynadığı 7 deplasman maçında 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Erzurumspor 5 puan topladı. Mavibeyazlı ekip deplasman maçlarında 13 golü kalesinde görürken 8 gol kaydına muvaffak oldu. Erzurumspor kendi evinde oynadığı 6 maçta ise 3 yenilgi, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 7 puan toplayabildi. Cemal Gürsel Stadyumu’nda kalesinde 9 gol gören mavi beyazlı takım 6 gol atabildi. 

Çankırı maçının ardından 3 günlük izine çıkan futbolcular Perşembe gününden itibaren toplanarak çalışmalarını sürdürecekler. Haftayı BAY olarak geçirecek olan Erzurumspor önümüzdeki hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Arsinspor’u ağırlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 15:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?