6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor'da moraller bozuk

Erzurumspor’da yüzler gülmüyor. Yönetimden alacakları konusunda bir türlü ilerleme kaydedemeyen mavi beyazlı futbolcular, Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarını moralsiz bir şekilde sürdürüyor.

Pendikspor maçından alınan mağlubiyet ve yaşanan maddi sorunlar Erzurumspor’da moralleri sıfıra indirdi. Haftalardır yönetimden alacaklarının ödenmesini bekleyen mavi -beyazlı oyuncular, yönetimin para konusunda net açıklama yapmaması ve ödeme gibi bir girişimde bulunmaması nedeniyle büyük sıkıntı içerisindeler.

Pendikspor maçı sonrası Teknik Direktör Ulvi Güveneroğlu tarafından verilen üç günlük iznin ardından dün toplanan ve Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına start veren Erzurumspor’da moraller oldukça bozuk.

Pazar günü Cemal Gürsel Stadı’nda Gaziosmanpaşaspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan mavi-beyazlı takımda , Teknik Direktör Ulvi Güveneroğlu’nun oyunculara üç gün izin vermesi ise kulüpteki gidişatı gözler önüne serdi. Önceki gün bazı oyunculardan eksik olarak haftanın ilk idmanını yapan Erzurumsporlu oyuncular dün normal olarak çift kale maçı yapması bekleniyordu. Ancak hiçbir kulüpte görülmeyen üç günlük izinden dolayı dün iki antrenman yapan futbolcular çift kale yapmadı. Günü kurtarma antrenmanı yapan ekipte futbolcuların oldukça moralsiz oldukları da gözlerden kaçmadı. Hiçbir yöneticinin izlemediği antrenman kısa sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 16:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?