7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurumspor'da puan hesapları

2. Lig 4. Grupta mücadele eden Erzurumspor ilk yarının bitimine kadar kendi evinde oynayacağı 4 maçı da kazanarak, ilk yarıyı en az 24 puanla bitirmeyi hedefliyor.

Ligin ilk yarısında son dakikalarda şanssız bir penaltı golü ile mağlup oldukları Arsinspor'u yarın Cemal Gürsel'den eli boş göndermenin hesaplarını yapan Erzurumspor'da kritik maçın hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla tamamlandı. Teknik direktör Ümit Birol, yarınki zorlu Arsinspor maçını kazanarak ligde üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Cemal Gürsel Stadyumu’nda ilk yarı bitimine kadar oynayacakları 4 maçı kazanmak istediklerini söyleyen Birol, “12 puan hedefi için Arsin maçını mutlaka kazanmalıyız” dedi. Erzurumspor ligin 16. haftasında yarın kendi evinde karşılaşacağı Arsinspor'u mağlup etmenin planlarını yaparken, teknik direktör Ümit Birol, önlerinde bulunan dört maçı kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Genç teknik adam, yarın Cemal Gürsel Stadı'nda karşılaşacakları Arsinspor maçının yanı sıra Cemal Gürsel'de oynayacakları Pazarspor ve Yozgatspor ve Ofspor maçlarını da kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, kendi evlerinde oynayacakları toplam dört maçın dördünü de kazarak, hedeflerinin 12 puan toplanmak olduğunu belirtti.

Birol, "Öncelikli hedefimiz yarınki Arsinspor maçını kayıpsız geçmektir. Bunun dışında biz Erzurumspor olarak içerde oynayacağımız dört maçtan 12 puan almak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Oyuncularımıza güveniyorum" diye konuştu.

Erzurumspor'da yarınki Arsin maçı öncesinde Gökhan dışında sakat futbolcunun bulunmaması teknik heyeti oldukça umutlandırıyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:07:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?