6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumspor'da yönetim bilmecesi

Erzurumspor'da bugün yapılacağı açıklanan kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 8 Haziran 2008 tarihine ertelendi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nu 7. olarak tamamlayan Erzurumspor'da Bekir Ilıcalı başkanlığındaki yönetim kurulu, daha önce 31 Mayıs 2008 tarihinde kongre yapılması kararı almıştı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) konferans salonunda yapılacak genel kurula kimse katılmadı. 182 kayıtlı delegesi bulunan Erzurumspor'un bugün yapılması planlanan kongresine sadece 7 üyenin gelerek katılım belgesini imzaladığı belirlendi. Kongrenin yapılması için en az 114 üyenin katılması gereken genel kurul, yeterli katılım olmadığı için 8 Haziran 2008 tarihine ertelendi.

Bu arada ETSO konferans salonunda bugün yapılması gereken genel kurula Erzurumspor Kulübü Başkanı Bekir Ilıcalı ile yönetim kurulu üyelerinin de katılmadığı bildirildi. Genel kurul salonuna gelen Erzurumspor eski başkanlarından Cemal Polat, katılım belgesini imzaladı. Kongrenin ertelenmesi üzerine Polat da salondan ayrıldı.

TFF 2. Lig'de mücadele eden Erzurumspor'da son 5 yılda yönetim istikrarsızlığı yaşandı. Eski başkanlardan Cemal Polat'ın 2003 yılında görevi bırakmasından sonra kulüpte 5 isim başkanlık görevlerinde bulundu. Abdülmenaf Karagöz, Nemci Akalın, Nizam Budak, Tefik Özel, Adem Keser ve Bekir Ilıcalı'nın başkanlık yaptığı kulüpte, yeni dönem için başkan adayı ortaya çıkmadı.

Mevcut başkan Bekir Ilıcalı'nın da aday olup olmayacağı yönünde bir açıklama yapmadığı Erzurumspor'da yeni yönetim bilmecesi yaşanıyor.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 15:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?