4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumspor'un kader haftası

TFF 2. Lig B kategorisi 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Erzurumspor son haftaya avantajlı giriyor.


Ligden düşmesi kesinleşen Yozgatspor ve Arsinspor’un ardından üçüncü takımın kim olacağı son hafta maçlarından sonra belirlenecek. Son haftaya girilirken kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Pazarspor’un 2 puan önünde bulunan Erzurumspor son haftada şampiyonluğu garantileyen Trabzon Karadenizspor ile karşılayacak. Deplasmanda en az bir puan alması halinde ligde kalmayı başaracak olan mavi beyazlılar bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Dün kendi saha ve seyircisi önünde Karsspor’u 3-1 mağlup etmeye başaran Erzurumspor, rakibi Pazarspor’un da Ofspor’u 1-0 mağlup etmesiyle işini son haftaya bıraktı. Mavi beyazlılar play off oynamayı haftalar öncesinde garantileyen Trabzon Karadenizspor’dan bir puan alması halinde ligde kalma başarısını gösterecek.


Erzurumspor Teknik Direktörü Abdulselam Gökcan, haftalar öncesinde ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Erzurumspor’un bugün ligde kalma yolunda önemli bir hamle gerçekleştirdiğini belirterek, “Rekibimiz Pazarspor’un 2 puan önündeyiz. Trabzon Karadenizspor karşısında bir puana ihtiyacımız olacak. Bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürerek zor olanı başaracağımıza inanıyoruz. Bize inananları asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.


Karssspor karşısında futbolcularının ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu dile getiren Gökcan, aynı başarıyı Trabzon Karadenizspor maçında da göstererek ligde kalacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 16:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?