7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum'u Erdoğan heyecanı sardı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan için karşılama hazırlıklarını sürdüren AK Partili Belediyeler ve Teşkilat mensupları Palandöken Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelerek hazırlıkları gözden geçirdi.

Toplantıya, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, İl Parti Yönetim Üyesi Hadi Kömeç, başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal yaptığı konuşmada ”Bu güne kadar belediye olarak mahalle muhtarlarımız, İlçe halkımız ve parti teşkilatımız ile bir ve bütün olarak Erzurum’a hizmet adına oldukça uyumlu bir çalışma performansını gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Bu gün burada birlik ve beraberliğimizi gösterme adına neler yapabiliriz bunları konuşmak için bir araya geldik. Başbakanımızı dadaşa yakışır bir şekilde karşılayıp misafirperverliğimizi gösterelim. Sayın Başbakanımızın diğer illere yaptığı geziler öncesi çıkarılan olaylar ne yazık ki milletçe hepimizi üzmüştür. Erzurum ziyareti sırasında öyle bir karşılama yaparak misafirperverliğimizi gösterelim ki hem milletimize hem de Başbakanımıza moral vermiş olalım” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ise yaptığı konuşmada, ”Bu güne kadar parti teşkilatı ve belediyeler olarak büyük çalışma ve hizmetlere imza attık. Erzurum şehrimize ve halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Bu çalışmalarımız sizler ve halkımız tarafından takdir ediliyor. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 9 Kasım da sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan beyin Erzurum’a teşriflerinde teşkilat olarak en üst seviyede hazırlıklarımızı tamamlayıp Ak partimizi bir kez daha onura etmek, Başbakanımıza ve milletimize moral vermek istiyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 16:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?