7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

ESKİ bozuyor, Yakutiye yapıyor

ESKİ BOZUYOR, YAKUTİYE YAPIYOR

Yakutiye İlçe Belediyesi, 4 belediyenin birleşmeden doğan yükleri, fazla personelin 5 yıl öncesinden kalan sosyal alacaklarından kaynaklanan ekonomik sıkıntılar ile uğraşırken birde hizmet üretmeye çalışıyor. Bu hizmet bazen aynı sokağa, aynı yılda iki defa uğramak zorunda kalabiliyor.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Milletbahçe sokakta, ESKİ tarafından yapılan altyapı çalışması sonrası 17 Eylül 2010 tarihinde yama çalışması yaptı. Mahallelinin talepleri de dikkate alınarak cadde ve sokaklar da asfalt kaplama yapıldı.

Yakutiye Belediyesi, ESKİ’nin 1 ayı geçmeden aynı bölgede yeniden altyapı çalışması yapması nedeniyle asfalt bozuldu. Eskinin Milletbahçe sokak ve yan sokaklarda yaptığı çalışmaların ardından 25-26 Ekim tarihleri arasında Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı sokakları yeniden asfalt kaplama çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Ali Korkut, vatandaşın mağdur edilmemesi için aynı yere iki masrafın yapıldığını, ancak hizmeti de vermek durumunda olduklarını söyledi.

ESKİ BOZUYOR, YAKUTİYE YAPIYOR
ESKİ BOZUYOR, YAKUTİYE YAPIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 14:24:00
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 14:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?