7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Eski milli atletler buluştu

ESKİ MİLLİ ATLETLER ERZURUM’DA BULUŞTU

Atletizm Milli takım antrenörlerinden Muammer Daldaban, Milli takımda yıllarca yan yana koştuğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ederek hasret giderdi.

İki eski milli atlet, Erzurum’da buluştu. Yıllarca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Atletizm Milli takımında görev yapan ve yan yana koşan Atletizm Milli takım antrenörlerinden Muammer Daldaban, Erzurum kampı çerçevesinde Milli takımdan arkadaşı olan eski milli atlet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, iki eski Milli atlet geçmiş günlerini yad ettiler. Milli Takım antrenörü Muammer Daldaban, Milli takımdan arkadaşı olan eski atlet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a övgüler yağdırırken, Türkiye’nin en başarılı spor müdürlerinden biri olduğunu söyledi.

Çintimar’ın Erzurum’a kamp yapmaya gelen tüm takımlara ve sporculara kapılarını açması ve destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Daldaban, “Erzurum tam bir spor şehri olmuş durumda. Kamp için ise ideal bir merkez konumunda” diye konuştu.

Çintimar da Milli atletlerin Erzurum’da kampa girmesinin sevincini yaşadıklarını belirterek, Erzurum’un yaz-kış tam bir kamp merkezi olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 15:27:00
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 15:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?