7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

ESKİ'de online ödeme dönemi

ESKİ, FATURALARINI ONLİNE SİSTEMLE TAHSİL EDECEK

Hizmet hızı ve kalitesini artıran Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, su faturalarının PTT şubelerinden ödenmesini sağlayan uygulamadan sonra kendi sitesinde açtığı online fatura ödeme uygulamasını da devreye soktu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, Erzurumlulara daha hızlı, daha güvenilir ve daha çağdaş hizmet sunmak için bilgi teknolojilerini kullanmaya devam ediyor. Bugüne kadar Merkez ve Tahsilat Şubelerinin yanı sıra, anlaşmalı bankalar ve PTT aracılığıyla abonelerine ulaşan ESKİ, bilişim teknolojilerini etkin ve yaygın kullanmak hedefiyle başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ESKİ web sitesi aracılığıyla abonelerinin online ödeme sistemiyle faturalarına ödeme kolaylığı sağladı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek, “vatandaşlarımızın www.eski.gov.tr adresine girerek online fatura ödeme bölümünü tıkladıktan sonra su abone numarasını girecek ve sorgulamasını yaptıktan sonra kredi kartı numarasını girerek ödemesini yapabilecek. Hizmeti halkımızın ayağına götürmeyi ilke edinen ESKİ, yeni hizmetlerini sunmaya devam edecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 18:32:05
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 09:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?