7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Eskrimciler’den Çintimar’a ziyaret

ESKRİMCİLER’DEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Kupası Yarışlarında takım halinde üçüncü olan Erzurumlu sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ettiler.

22- 25 Nisan 2010 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Kupası Eskrim müsabakalarında takım halinde Türkiye üçüncüsü olan ve ferdi anlamda da bir gümüş bir de bronz kupa ile madalya kazanan Erzurumlu eskrimciler Antrenör Mehmet Ali Dayanç ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret ettiler.

Başarılı eskrimcileri kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, her gün bir Erzurumlu sporcunun yada takımın kent adına derece ile döndüğünü ve kupa ile madalyaları Erzurum’a getirdiklerini söyledi.

Çintimar, “Erzurum’un sporu baş döndüren hızla gelişiyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Her gün bir takımımızın veya sporcumuzun başarılı haberlerini alıyoruz. Bugünde Antalya’da takım halinde üçüncü olan ve ferdi anlamda da bir ikincilik, bir de üçüncülük alan sporcularımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antrenörümüz Mehmet Ali Dayanç ile sporcularımızı kutluyoruz” dedi.

Çintimar, çocuklarını spora teşvik eden aileleri de tebrik ederek, “Artık veliler çocukların ellerinden tutarak spor salonlarına ve spor sahalarına getiriyorlar. Bu bizleri gururlandırıyor, daha çok çalışmayla teşvik ediyor” diye konuştu.

ESKRİMCİLER’DEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 14:30:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 15:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?