4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Esnafa kaldırım uyarısı

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri esnafı kaldırım işgali konusunda uyararak sınır çizgileri belirledi.


Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Seroğlu, yaptığı açıklamada kaldırımları işgal eden esnafı uyarı amacı ile kaldırımların ön bölümünü kırmızı boya ile çizgileri ile kaldırım işgaline karşı uyardıklarını bildirdi.
Başkan Sertoğlu, “Esnafımız eşyasını kapısının önüne koyunca vatandaşlarımız kaldırımlar yerine caddeden yürümek zorunda kalıyorlar. Bundan dolayı da vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyorlar. Hem esnafımızı mağdur etmeyip, hem de vatandaşlarımızın da kaldırımda rahat yürümeleri için bu çizgileri belirledik” dedi.
Sertoğlu, çizilmiş çizgilere uymayan esnafa 5326 sayılı kabahatler kanunu maddesi uyarınca ceza uygulayacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 11:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif IP: 85.104.90.xxx Tarih : 13.08.2009 21:33:28

ERZURUMUN ESNAFI KALDIRIMA SANDALYESİNİ ÇEKER OTURUR BİR SANDALYEDE İŞYERİNE ÇEKER ARADAN GELEN GEÇENLERİ YOLA VURUR GETİRİR GÖTÜRÜRLER, SONRA KAHVELERDE HEP KALDIRIM YOLU VARDIR KAHVENİN BİR ÖNÜ BİR DE KALDIRIM ÖTESİ ARADAN GEÇEN KADIN KIZI EVİNDEN ALIIIIIIIIR EVİNE DÖNERKENDEEE YOLCULARLAR . MALESEF BİR KAÇ YIL SONRA ERZURUMDA YAŞAYAMAYACAĞIZ SANIRIM. BU KALDIRIMLAR VE KAHVELER OLDUĞU SÜRECE VE İSTİHDAM OLMADIĞI SÜRECE DAHA ÇOK İZLERİZ DİYORUM : ( ( NOT : ERZURUMDA TACİZ OLAYLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR,  ALLAHTAN MÜSLÜMANIZ ! )