6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Esnaftan Düzgün'e plaketli teşekkür

Erzurum’un Narman ilçe esnafı, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Bahattin Düzgün’e ilçenin tanıtımına verdiği destek için teşekkür ettiler.

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Sinan Satıcı ile birlikte ilçe esnafı bugün Narman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Bahattin Düzgün’ü makamında ziyaret ettiler. Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Sinan Satıcı, Narman Meslek Yüksek okulunun ilçenin gelişmesine büyük katkılar sağladığını söyledi.

Satıcı, “Hocamızın ilçenin kültürel gelişiminde ve tanıtımında yaptığı çalışmalarını biz esnaflar olarak taktirle karşıladığımızı ve minnettarlığımızı bildiririz. Ayrıca ilçe esnafının ekonomik olarak gelişimine de olumlu etkisi olmuştur. Biz esnaf olarak hocamıza bütün çalışmalarından dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Esnaf tarafından hazırlanan teşekkür plaketini veren Sinan Satıcı, Prof.Dr. Bahattin Düzgün’e çalışmaları için teşekkür etti. İlçe esnafının ziyaretine teşekkür eden Prof.Dr. Bahattin Düzgün, “İlçe halkı ve esnafı bizlerin yanında olup destek olduğu sürece çalışmalarımız devam edecektir. Bizim amacımız ilçemizde okumakta olan öğrencilerimizi rahat ettirmek ve ilçemizin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bu konuda da öğrencilerimizin ilçe halkından ve esnafından memnun olduklarını biliyoruz, bu da bizi sevindiriyor.“ dedi

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Sinan Satıcı, ziyaretlerinin ve desteklerinin devam edeceğini bildirerek Okul Müdürü Prof.Dr. Bahattin Düzgün ile esnaf temsilcilerine ilçe merkezinde öğlen yemeği ikram etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?