4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

ESP’de Atalay dönemi

ESP’DE ATALAY DÖNEMİ

Erzurum’da 41 dernek, vakıf ve sendikanın bir araya gelerek kurduğu Erzurum Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ESP) Başkanlığı’na Şakir Atalay getirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli, iki yıldır sürdürdüğü görevi şimdiye kadar bir çok çalışmada aktif rol alan Şakir Atalay’a devretmekten mutlu olduğunu söyledi. Yapılan hizmeti ‘Bayrak yarışı’ olarak nitelendiren Güvenli, “Bu yarışta bayrağı bundan sonra yeni yönetimdeki arkadaşlar taşıyacak. Yeni başkan Atalay, ESP’de bu güne birçok hizmet yaptı, ama bu yetmezdi. Bundan sonra daha aktif bir süreç bekliyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Kentte bulunan 41 dernek, vakıf ve sendikanın bir araya gelerek kurduğu EST Platformu’nun yeni bir ruh, perspektif ve yenilenme bilinciyle hareket ettiğini belirten ESP Başkanı Şakir Atalay, şehrin öncelikli sorunlarını tespit edip ilgililere aktarmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kentin en önemli sorunu olan eğitim konusunun ESP’nin ilk gündem maddesi olduğunu ifade eden Atalay, “Şubat ve Mart ayı aylık istişare toplantısının gündemini eğitime ayırdık. Eğitim kalitesinin yükseltilmesini sağlamak amacıyla kamuoyu oluşturmak istiyoruz. Bunun için de şehir bir bütün olarak, sorunları ve çözümleri tespit ederek ivedi bir şekilde yol haritası belirlemelidir. Bir an önce eylem planı belirlenmez isek, kaybeden çocuklarımız olacaktır. Onların geleceğini karartmaya hiç birimizin hakkı yoktur” diye konuştu.

Konuşmalar sonrası ESP’nin yeni Başkanı Şakir Atalay, iki yıldır bu görevi yürüten Mustafa Güvenli’ye teşekkür plaketi verdi.

ESP’DE ATALAY DÖNEMİ
ESP’DE ATALAY DÖNEMİ
ESP’DE ATALAY DÖNEMİ
ESP’DE ATALAY DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 11:01:00
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 11:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?