4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

ETSO Başkanı Lütfü Yücelik oldu

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Lütfü Yücelik seçildi.

78 meclis üyesinin 73’ünün oyunu alan Lütfü Yücelik, tek liste halinde girdiği seçimlerden büyük bir başarı elde ederek çıktı. Yapılan seçimlerde Meclis Başkanlığına ise Saim Özakalın seçildi.


Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlere tek liste halinde giren Lütfü Yücelik, 78 meclis üyesinin 73’ünün oyunu alarak yeniden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı oldu. Seçimlerin demokratik bir ortamda, sağduyu çerçevesinde yapıldığını söyleyen Başkan Lütfü Yücelik, kazanan tarafın Erzurum olduğunu söyledi.


Erzurum’un onlarca sosyal ve ekonomik sorunun olduğunu, tüccar ve sanayicinin sıkıntılar içinde ayakta durmaya çalıştığını, esnafın nefes almak için direndiğini söyleyen Lütfü Yücelik, “Bu saatten sonra konuşmamız gerekenler bunlardır. ETSO seçimleri geride kalmıştır. Biz bundan böyle ekibimizle birlikte Erzurum’a hizmet için varız. Erzurum hepimizin ortak paydasıdır, ortak değeridir. Seçim sürecinde kimseyi üzmemeye ve kırmamaya çalıştık. Bu sonuçla birlikte ETSO’nun kapısı herkese açıktır. Derdimiz de ortaktır, sevinçlerimiz de” şeklinde konuştu.


Yapılan seçimlerde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına ise, Saim Özakalın seçildi.
Lütfü Yücelik’in yönetim kurulu başkanlığına getirildiği seçimlerde Yönetim Kurulu üyeliğine, Ahmet Metin Karadayı, Hasan Akal, Necati Korkmaz, Hacı Ahmet Demirci, Muharrem Özdemir, Vakur Alemdar, Tamer Sırmacı, Yaşar Bayhan, Engin Çimen ve Murat Gacıroğlu getirildi.


Saim Özakalın’ın Meclis Başkanlığına getirildiği seçimde, Başkan Yardımcılığına Celalettin Çetinkaya ve Cengiz Zırh, Katip üyeliğe ise Hüseyin Polat seçildi.
TOBB Delegeliğine, Eyüp Gözgeç, Dursun Yıldız, Cafer Yılmaz, Ahmet Satılmaz, Ahmet Resuloğlu, Mehmet Hakan Erduman ve Mehmet Tavlaşoğlu getirildi.
ETSO Yönetimi Disiplin Kurulu üyelikleri ise Zeki Adil, Yavuz Saatcioğlu, Mükremin Araz, Sedat Barakalı, Kadir Sönmez, Muhammet Ece ve Ahmet Kara’dan oluştu.

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 20:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?