4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

ETSO'da seçim heyecanı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 21 Şubat’ta yapılacak. ETSO Meclis Başkanı Sacit Bilici seçimler öncesi Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda 21 Şubat’ta yapılacak olan seçimler öncesi büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Mevcut başkan Muammer Cindilli’nin daha önce aday olmayacağını açıklamasının ardından Meclis Başkanı Sacit Bilici, Yönetim Kurulu başkanlığına talip oldu. Geçtiğimiz gün yapılan vergi rekortmenleri ödül töreninde konuşan ETSO Başkanı Cindilli, “Yeni ekip liderimiz sayın Sacit Bilici’dir. Kendisiyle yola devam edeceğiz” şeklinde açıklama yapmıştı.

ETSO’da yapılan yeni düzenleme ile 49 olan meclis üyesi sayısı 75’e, 19 olan meslek komitesi sayısı ise 31’e çıkarıldı.

Başkan Muammer Cindilli, yönetim kurulu içerisinde görev almak istemediğini ancak mecliste bulunarak başlatılan ve devam eden projeleri sonuçlandırmak istediğini söyledi. Cindilli, seçimlere ayın istek ve heyecanla hazırlandıklarını belirterek, gençlerin önünü açmak için böyle bir karar aldığını söyledi.

ETSO Meclis Başkanı Sacit Bilici ise, ekip ruhu ile önümüzdeki dönemde aynı hız ve tempo ile çalışmalarını sürdürmek istediklerini belirterek, seçimlerin Erzurum’a ve ETSO üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Göreve gelmeleri halinde başlattıkları bir çok projeyi sürdürerek, il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istediklerini belirten Bilici, “Birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan sorunları aşarak aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak çabasında olacağız” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 16:54:34
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 17:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?