6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Evi yanan aileye sahip çıkıldı

Erzurum'un Aşkale ilçesi Emek Mahallesi'nde geçtiğimiz gün çıkan yangında evleri tamamen yanarak kullanılmaz hale gelen Akyüz ve Aksakal ailelerine İlçe Kaymakamı Zeyit Şener ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış sahip çıktı.


Akyüz ve Aksakal ailesini ziyaret eden Kaymakam Zeyit Şener , Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve İlçe Emniyet Müdürü Aydın Yalçın Korkmaz, yanan evlerde incelemede bulundular. Yetkililer, ailelere Kaymakamlık ve Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.

Evi yangından dolayı aşırı derecede zarar gören Turan Akyüz'e kış aylarında olunduğu için geçici ev veren kaymakam Zeyit Şener, kış aylarının geçmesiyle birlikte aileye gereken desteği vererek, yeni bir ev yapma veya tamir ettirme imkanı sağlayacağını söyledi.

Ev sahibi Turan Akyüz ise Kaymakam Zeyit Şener ve Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve İlçe Emniyet Müdürü Aydın Yalçın Korkmaz'a gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi. Turan Akyüz, " Allah devletimize zeval vermesin. Böyle duyarlı yetkililerden Allah razı olsun." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 10:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?