8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Evi yanan aileye sahip çıkıldı

BULUTLAR, EVİ YANAN AİLEYE SAHİP ÇIKTI

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kazım Yurdalan Mahallesi’nde evleri yanan Selami Şengül ailesine eşya yardımında bulunacağını açıkladı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kazımyurdalan Mahallesi Meydan Sokak'taki evleri yangında kül olan Şengül ailesine sahip çıktı. Yangının ardından kullanılamayacak hale gelen evinde incelemeler de bulunan Başkan Bulutlar, Palandöken Belediyesi olarak Şengül ailesine destek olacaklarını ifade etti. Başkan Bulutlar, ailenin yanan evinin yeniden yapılmasında yardım edilmesi ve kullanılamayacak hale gelen mobilyalarıyla beyaz eşyalarının alınması için talimat verdi. Başkan Bulutlar, “Palandökenin neresinde olursa olsun felakete uğramış, acı yaşamış bir ferdimiz varsa, Belediye olarak her zaman onunda yanındadır, yanında olmaya devam edecektir” dedi.

EŞYALARINI PALANDÖKEN BELEDİYESİ ALACAK

Palandöken ilçesi Kazım Yurdalan Mahallesi Meydan Sokakta bulunan evde hafta sonunda çıkan yangında eşyaların tamamı kullanılamaz hale gelmişti.

Yaşanan acı olayın ardından, Şengül ailesinin yaralarına Palandöken Belediyesi merhem oldu. Yangının yaşandığı mahalleye giden ve Şengül ailesinden olay anını dinleyen Başkan Bulutlar, ailenin kayıplarının karşılanacağını söyledi.

ŞENGÜL AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Şengül ailesinin yanan evinin yeniden onarımı ve kullanılamayacak hale gelen eşyalarının Palandöken Belediyesi tarafından temin edilmesi için yetkililere talimat veren Başkan Bulutlar, “Palandöken İlçesi olarak, İlçemizin hangi köşesinde bir vatandaşımızın sıkıntısı varsa yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada başına felaket gelen, acı bir olay yaşayan her vatandaşımızın yanında olmaya, acılarını hafifletmeye çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Aile mensupları yanan evlerinin yapımında yardımcı olunması ve yanan eşyalarının temin edilmesi yönündeki desteklerinden dolayı Başkan Bulutlar’a teşekkür ettiler.

BULUTLAR, EVİ YANAN AİLEYE SAHİP ÇIKTI
BULUTLAR, EVİ YANAN AİLEYE SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 16:19:01
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 20:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?