9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZURUM

Ferhat Tilaver'in durumu iyiye gidiyor

Kuş gribi test sonucu pozitif çıktığı için yaklaşık 20 gündür Erzurum Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Ferhat Tilaver'in durumunun iyiye gittiği ve bugün Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkarıldığı bildirildi.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behsat Özkan, Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde ikamet eden ve bayram tatili için gittiği Erzincan'da aniden rahatsızlanarak Erzurum'a getirilip Aziziye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ferhat Tilaver'in (4.5), hastalığı yenmeye başladığını söyledi. Ferhat Tilaver'in klinik durumunun iyiye gittiğini, radyolojik iyileşmenin ise henüz tam olarak gerçekleşmediğini belirten Prof. Dr. Özkan, "Tilaver'in tedavisinin büyük bir bölümü tamamlandı.

Bugün Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkartıp, Çocuk Hastalıkları Bölümü'ne yatırdık. Radyolojik iyileşme, klinik iyileşmeden daha uzun sürebiliyor. Tilaver'in hayati tehlikeyi atlattığını düşünüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 21:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?