4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Fırat’tan taziye mesajı

FIRAT’TAN TAZİYE MESAJI

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda Necmettin Erbakan’ın bu ülkeye hizmeti geçmiş önemli bir devlet adamı olduğunun altını çizen ESOB Başkanı Fırat, “ Fikirleri, tecrübesi ve bilgisiyle Türk siyasetine damga vuran, eski başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın vefatından derin bir üzüntü duydum. O, bir siyasetçi olmakla beraber önemli bir bilim ve devlet adamı idi. Erbakan’ın gerek Türk siyasetinde, gerekse ülkemizin sanayileşmesi ve kalkınmasında çok önemli hizmetleri olmuştur. Devlet, siyaset ve bilim adamı olarak yaptıkları asla unutulmayacaktır.

Hayatı boyunca milletine hizmet için çalışmış ve birçok konuda da öncü olmuştur. İnandığı davayı sonuna kadar savunmuş, Türk siyasi hayatında derin izler bırakmıştır.

Bir siyaset adamı olmasının yanı sıra, bilim adamı olarak da çok değerli hizmetlerde bulunmuştur. Sanayileşme ve kalkınmada öncü çalışmalar yapmış, milletimize ve milletimizin tarih ve değerlerine inanmıştır.

Merhum Erbakan’a Allah’tan rahmet, ailesine, milli görüş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 17:43:05
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 17:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?