6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Fiş toplayıp ödülü kaptılar

Maliye Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Ülkemi Seviyorum, Vergimi Veriyorum.” kampanyası kapsamında ilköğretim okulları öğrencileri arasında en çok alışveriş fişi toplama yarışı sonrasında kura çekimiyle hediye kazanan Erzurum'da ki 18 öğrenciye bugün düzenlenen programla ödülleri verildi.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen programda ilk olarak konuşan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Aktar, kamuoyunda sağlıklı bir vergi düzeni oluşturulması, vergi gelirlerinin yükseltilmesi ve vergi ödeme alışkanlığı kazandırılması amacıyla Maliye Bakanlığı'nca "Ülkemi Seviyorum, Vergimi Veriyorum.” kampanyası başlatıldığını ifade etti. Aktar, "Öğrencilere vergi verme alışkanlığı kazandırmak için kampanya düzenliyoruz. Bu kampanya çerçevesinde öğrencilerimize bugün çeşitli hediyeler dağıtacağız." dedi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç te, vergisiz bir devletin ayakta kalmasının düşünülemeyeceğini belirterek, vatandaşlara beklentileri doğrultusunda gerekli hizmetlerin götürülmesinin vergi toplanması ile mümkün olabileceğini söyledi.

Daha sonra Ankara'da yapılan kura çekimi ile isimleri belirlenen 18 öğrenciye diz üstü bilgisayar, masa üstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinası ve bisiklet gibi ödüller verildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 13:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?