4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Fluence Erzurum'da görücüye çıktı

FLUENCE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Renault'un yeni tasarımı olan Fluence az yakıtı ve konforuyla Erzurum’da görücüye çıktı. Eko testlerden geçerek rakiplerini geride bırakan Fluence'de birçok opsiyonel seçenek bulunuyor.

Renault'un 'modern ve olgun aile babası' sloganıyla piyasaya sürdüğü yeni Fluence düzenlenen toplantıyla Doğumak Renault Plaza’da kamuoyuna tanıtıldı. Fluence, özellikle şehirli aileye önem veren, doğaya yakın duruşu ile, teknolojinin yeniliklerine açık olan bir aile otomobili olarak dikkat çekti. Fluence Renault severlere, daha fazla kalite, teknoloji, güvenlik, iç mekan detayları sunacak. Akaryakıt fiyatlarının sürekli arttığı Türkiye'de Renault bu modelinde çok az bir yakıt tüketimi sunuyor. Benzinli ve dizel motor seçenekleri olan yeni modelin ilk servis bakım süresi 20 bin kilometreyi buluyor. Renault yeni modelinde özellikle, aerodinamik kanunları, pürüzsüz ve dengeli çizgileri ile birleştirerek mükemmel bir görünüm ortaya koyuyor. Ferah bir iç dizaynı, eskitilmiş ön gövdesi, deri koltukları, navigasyon yardımı, 2 zamanlı tam otomatik kliması ve saunroof ile Fluence göz kamaştırıyor.

Doğumak Renault Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Bayhan "Renault Fluence” modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fluence’nin günden güne yoğunlaşan trafikte hem akıcı hem de az yakıt tasarrufu ile bir fenomen olacağına inandığını belirten Bayhan, “ Erzurumluları yeni Renault Fluence'i görmeye davet ediyorum. Mükemmel konforu ve dizaynıyla insanların vazgeçemeyeceği bir otomobili piyasaya sürmüş bulunuyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 16:28:03
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 21:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bay_yerli IP: 85.96.55.xxx Tarih : 9.11.2009 19:35:40

fluence ithal değilse iyidir. renault çünkü fransız markası. türkiye'de de üretim yapıyor mu acep?