6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Fuara Erzurum damgası

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 16-17 Eylül’de açılan 4. İstanbul Çağrı Merkezi Fuarı’na Erzurum damgasını vurdu. Bu yıl 4’ncüsü açılan İstanbul Çağrı Merkezi Fuarı’na Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile 1. Organize Sanayi Bölgesi ortak bir stant açarak katılım sağladı.


Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda açılan ve iki gün açık kalan fuar, katılımcı akınına uğradı. Fuar için hazırlanan tanıtım katalogu ve CD’si ile Erzurum’un tanıtımına katkı sağlayan fuara 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Ali Yardımcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nadir Burumoğlu da katıldı. Yatırımcı ve firma yetkililerinin sorularını cevaplayan Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Burumoğlu, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler.


1 .Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Ali Yardımcı, fuar ile ilgili şunları söyledi: “Erzurum’da gerek iki ayrı teşvik sisteminin olması, karşılıksız arsa, SSK indirimi, enerji indiriminin olması ve gerekse telekomünikasyon alt yapısının çok amaçlı olması, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bu fuar ilimizin bir çağrı merkezi üssü olması yolunda büyük bir imkan oldu. Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte bu fuara katıldık. Özel katalog ve CD ile ilimizin tanıtımını yaptık. İl olarak yalnız Erzurum davetliydi. Çok verimli bir fuar oldu. Bunun yansımalarını kısa sürede göreceğiz. Yeni yatırımcılar ilimize gelerek arsa ve imkanları yerinde tanıtmak istiyorlar. Bizlerde gereken ilgiyi ve yardımı sağlayacağız.”

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?