4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Futbol turnuvası sonuçlandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde düzenlenen Bahar Kupası futlbol turnuvasını kaymakamlık takımı kazandı.

Oltu Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen bahar kupası futbol turnuvasına çeşitli kuruluşlardan 23 takım katıldı. Günler süren müsabakalar sonunda kaymakamlık ile karayolları futbol takımları finale kaldı. Oldukça çekişmeli geçen 90 dakikanın ardından 2-2 berabere kalan takımlar, uzatma dakikalarında da eşitliği bozamayınca birinciyi belirlemek için penaltı atışı yaptılar.
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, bürokratlar ve vatandaşların izlediği penaltı atışları sonucu Kaymakamlık takımı rakibi karayollarına 7-6’lık üstünlük sağladı. Kaymakamlık takımı 2009 Bahar Kupasının şampiyonu oldu.
Maç sonunda Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, her iki takım futbolcularını da tek tek öperek mücadelelerinden ötürü kutladı.


Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kaymakam Yaran, yaklaşık 1,5 aydır devam eden turnuvanın ilçe halkının sporla buluşmasına vesile olduğunu söyledi. Turnuvanın uzun bir süredir aralıksız devam ettirilmesinde katkı ve desteğini esirgemeyen, emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Yaran, final maçının adına yakışır bir centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçmesinin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Bu arada Şampiyon olan Kaymakamlık Takımı’nın sponsoru Erdem Yapı Malzemeleri sahibi Hamza Erdem, soyunma odasına giderek final oynayan her iki takım oyuncularını kutladı ve baklava ikramında bulundu.


Turnuvanın bu yıl ki şampiyonu, kupayı Kaymakam Yaran’ın elinden alırken futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. Bu arada turnuvayı ikinci sırada bitiren Karayolları Takımı futbolcularını teselli etmek Karayolları 127. Şube Şefi ve aynı zamanda takım kaptanı Harun Şahin’e düştü. Bu arada turnuvanın sevilen yüzlerinden olan Şahin, takımının 67 numaralı bir formasını Kaymakam Yaran’a hediye etti.


Bu arada final öncesinde oynanan maçta ise Devlet Hastanesi, Avcılık-Atılıcılık Kulübü’nü 9-3 gibi farklı bir skorla yenerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?