8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Gazze gönüllüsü memleketinde

İSRAİL SALDIRISINDA YARALANAN ERZURUMLU MEMLEKETİNDE

Gazze'ye yardım götürürken İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Canip Tunç, uçakla memleketi Erzurum'a getirildi. Tunç, Erzurum Havalimanı'nda yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

İsrail'in saldırısında kolundan kurşunla yaralanan ve Türkiye'ye getirildikten sonra Ankara'da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Erzurumlu Canip Tunç, uçakla saat 00. 30 sıralarında Erzurum'a getirildi. Tunç'u, Erzurum Havalimanında çok sayıda yakını ve Filistin destekçisi vatandaş coşkuyla karşıladı. Türk ve Filistin bayraklarıyla Tunç'u, karşılayan vatandaşlar İsrail aleyhine sloganlar attılar.

Havalimanı'ndan Erzurum Sağlık İl Müdürlüğüne ait ambulans ile aprondan alınan Tunç, daha sonra Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine yarım kalan tedavisinin yapılması için götürüldü. Ambulansta gazetecilere konuşan Tunç, İsrail'den hiçbir korkumuz yok. Filistin'e Gazze'de ki insanlara yardım için bugün yine olsa yine giderim. Kolumdan kurşunla vuruldum, tekmeleriyle kolum kırıldı ama Allah'ın izniyle geçecek bunlar da" dedi.

İSRAİL SALDIRISINDA YARALANAN ERZURUMLU MEMLEKETİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 02:13:04
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 18:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?