4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Geleceğin kayakçıları pistte

GELECEĞİN KAYAKÇILARI PİSTTE

Yirmibeşinci Dünya Üniversiteler Kış Sporları’na ev sahipliği yapan Erzurum’da Gençlikspor Kulübü’nce düzenlenen temel eğitim kayak kursu büyük ilgi görüyor.

Yıllardır sömestre tatilinde geleneksel olarak temel eğitim kayak kursu düzenleyen Gençlikspor Kulübü, bu yılda geleneği bozmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi yanındaki pistte organize edilen kayak kursu, yoğun bir ilgi gördü. Antrenörler Abdulhadi Çintimar, Ahmet Aktaş, Sırrı Akpınar, Demet Andiç, Engin Polat ve Sinan Çemlek yönetiminde eğitim gören minik ve yıldız 50 çocuk, kayak eğitimi alıyor.

Gençlikspor’un açtığı kayak kursuna katılmanın sevincini yaşayan minik kayakçılar, tecrübeli hocalardan kısa sürede büyük şeyler öğrendiklerini söyledi.

Bu yılki temel eğitim kayak kursunu Erzurum 2011 Winter Üniversiade nedeniyle bu yıl bir hafta geç başlattıklarını belirten antrenör Abdulhadi Çintimar, kursun sömestre sonrası Cumartesi ve Pazar günleri devam edeceğini söyledi.

Gençlikspor Kulübü Temel Eğitim Kayak Kursu’nun koordinatörü ve teknik heyette yer alan Abdulhadi Çintimar, kursa gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti. Temel eğitim kayak kursunun mükemmel geçtiğini ifade eden Gençlikspor Kulübü Kayak Antrenörü Ahmet Aktaş, mükemmel olan kayak pistinde minik sporcuların kısa sürede kayak öğrendiklerini dile getirdi.

GELECEĞİN KAYAKÇILARI PİSTTE
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 10:27:01
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 10:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?