4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Genç avukat intihar etti

5. KATTAN ATLAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYI AVUKAT HASTANEDE ÖLDÜ

Erzurum Barosu'nun genç avukatlarından Muhammet Yavuz Selçuk (28), 5. kattaki bürosundan atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan genç avukat, kaldırıldığı hastanede gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

Erzurum'da dün öğlen saat 12.00 sularında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti:

Erzurum Barosu avukatlarından olan ve aynı zamanda 12 Haziran seçimlerinde HAS Parti 4. sıradan Erzurum milletvekili adayı olan ama kazanamayan 28 yaşındaki Muhammet Yavuz Selçuk, Haşıl Efendi Caddesi üzerinde bulunan Akgül İş merkezi 5. katta bulunan bürosunda intihar girişiminde bulundu.

Nişanlısı ile kavga ettiği öne sürülen ancak intihar girişimi nedeni henüz belirlenemeyen Avukat Muhammet Yavuz Selçuk, görgü tanıklarına göre 5. katın balkonuna çıkarak aşağı atlamak istedi. Avukatlık bürosundaki kişiler tarafından ikna edilmek istenen Muhammet Yavuz Selçuk'u arkadaşları kolundan tutarak kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. Kendisini boşluğa bırakan ve iş merkezinin 1. katında bulunan boş alana düşen avukat, olay yerine gelen 112 ambulansı ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan genç avukatın, vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu tespit edildi.

Selçuk, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 10:20:05
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 12:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?