4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Genç boksörlerin başarısı

Palandöken belediyesi boks takımında başarıdan başarıya koşan genç boksörler Muhammet Buğra Atmaca ve Okan Özkan milli takıma seçildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Çorum’da yapılan Yıldızlar Türkiye boks şampiyonasına 65 ilden 700 boksörün katıldığı şampiyonada Palandöken belediyesi boks takımı adına katılan 60 kiloda Okan Özkan yaptığı 2 maçı kazandı. Genç boksör Özkan maç esnasında geçirdiği talihsiz sakatlık sonucu üçüncü maça çıkamayarak şampiyonadan çekildi. 46 kiloda yarışan Muhammet Buğra Atmaca ise rakiplerini yenerek Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Şampiyonada başarılı maçlar çıkaran Palandöken Belediyespor boks takımı sporcuları ayrıca milli takıma seçilmenin mutluluğunu da yaşıyor. Muhammet Buğra Atmaca ve Okan Özkan genç milli boks takımına seçildiler. Başarılı genç boksörler aynı zamanda palandöken belediyesi boks takımının gururu oldular.
Palandöken belediyesi boks antrenörleri Erol Çavuşoğlu ve Gürkan Sönmez nezaretinde yaptıkları özverili ve başarılı çalışmalarının semeresini gördüklerini belirten genç boksörler, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, kulüp başkanı Zafer Aynalı ve kendilerine emekleri geçen insanların hepsine teşekkür ettiler.

Çorum ilinde yapılan yıldızlar Türkiye boks şampiyonasına boks takımı olarak çok çalıştıklarını belirten boks antrenörleri Erol Çavuşoğlu ve Gürkan Sönmez yaptıkları açıklamada, ”Şampiyonaya takım olarak iyi hazırlandık .Boksör kardeşlerimizin hepsini tek tek kutluyoruz. Ayrıca bugüne kadar hep alt yapıya çok önem verdik alt yapısı ve sporcu sayısı çok olan bir kulübüz bundan sonrada alt yapıya önem verip genç kardeşlerimizi spora alıştıracağız. Ayrıca yanımızda yer alıp desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Cenap Köksal Birdal ve kulüp başkanımız Zafer Aynalıya çok teşekkür ediyoruz. Bu başarılarımızın devamı için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?