4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Genç girişimcilerden ziyaret

Pasinlerli genç iş adamları Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hanifi Saraç’ı makamında ziyaret ederek destek istedi.


Genç İş Adamları Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hanifi Saraç’tan kendilerine projeler hakkında yol göstermesini isteyerek, Pasinler’in yatırıma açık bir ilçe olduğunu, yakında gelecek olan fakülteyle öğrenci sayısının artacağını, öğrenciler için de sosyal çalışmalar yapılması gerektiğini söylediler. İşadamları, Pasinler Meslek Yüksek Okulu Bilim adamlarından da yararlanmak istediklerini, Pasinler’e hizmet ve yatırım yapmak arzusunda olduklarını dile getirdiler.
Prof. Dr. Hanifi Saraç Pasinler Meslek Yüksek Okulu olarak genç girişimcilere destek vermekten mutlu olacaklarını belirterek, var olan projelerle Pasinler’e yatırım yapmak isteyen iş adamlarına her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.
Okul Müdürü Hanifi Saraç, okullarının şuana kadar Pasinler’de 5 kurs açarak kalifiye eleman kazandırmaya çalıştıklarını, Pasinlerli iş adamlarının Pasinler’e yatırım yapmak istemelerinin yerinde bir karar olduğunu ve bilim adamları olarak kendilerine her konuda destek olabileceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 14:39:31
Güncelleme :10 Temmuz 2009 Cuma 15:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?