7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Genç kadına gasp şoku!

KAMERAMANIN KIZ KARDEŞİ GASPÇI KURBANI OLDU

Erzurum'da bir kadın gaspçı kurbanı oldu. Çöp koymak için kapıyı açan kadın, gaspçının saldırısına uğradı. Olay yerine haber için giden gazeteci gasp kurbanının, kız kardeşi olduğunu öğrenince şok yaşadı.

Dün akşam saat 20.00 sularında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti:

Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semti Osmangazi Mahallesi'nde Deniz Apartmanı 6'ıncı katta oturan 31 yaşındaki B.M., eşinin evde olmadığı bir sırada çöp koymak için kapıyı açtığı anda, bir kişinin saldırısına uğradı. B.M.'yi darp ederek etkisiz hale getirmek isteyen gaspçı, kolundaki bileziği almaya çalıştı. Bağırıp çığlıklar atan B.M., yaklaşık 10 dakika saldırganla mücadele etti. Genç kadın, kolundaki bileziği alan gaspçının kafasına sert cisimle vurarak yaraladı.

B.M.'yi yaralayan kimliği belirsiz kişi, kolundaki bileziklerden birini gasp ettikten sonra kaçtı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan B.M., geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu edildi. Polise ifade veren B.M., "Çöpü kapının önüne bırakmak için kapıyı açtığım bir sırada karşımda 1.65 santimetre boyunda, kapüşonlu, zayıf ve esmer tenli birini gördüm. Bir anda bana saldırarak kolumdaki bileziği almak istedi. Karşı koymak istedim, bir süre boğuştuk. Kafasına sert bir cisimle vurarak yaraladım, ama kolumdaki bileziği zorla da olsa aldı" dedi.

 MESLEKTAŞLARI TARAFINDAN TESKİN EDİLDİ

Emniyet güçleri, kafasından darbe alan saldırganın tedavi olabileceği ihtimaline karşı hastanelerin acil servislerini ve eczaneleri de kontrol altına alıp sağlıkçıları uyardı, ancak zanlı yakalanamadı. Bu arada Doğan Haber Ajansı (DHA) Erzurum Bürosu'nda görevli kameraman Kürşat Tercanlı, gasp haberini yapmak için olay yerine gittiğinde büyük bir talihsizlik yaşadı. Mağdur kadının kız kardeşi olduğunu görünce büyük bir şok yaşayan gazeteci, meslektaşları tarafından teskin edildi.

Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, hastaneye giderek mağdureye geçmiş olsun dileklerini iletti. Müdür Çelik, "Saldırganın en kısa sürede yakalanması için geniş çaplı tahkikat sürüyor" diye konuştu.

İki ay önce Volkan M. ile evlenen kadının, yeni evli olması nedeniyle gaspçının mağdureyi tanıyan kişi olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 18:19:03
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 18:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?