4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Genç milli boks kampı sona erdi

GENÇ MİLLİ BOKS  KAMPI SONA  ERDİ

Baş Antrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Palandöken’de üç hafta süreyle kampa giren Genç Milli Boks takımı, hafta sonunda kampı noktalayarak Erzurum’dan ayrıldı. Büyük Bayanlar Boks Milli takımından sonra Genç Erkekler Boks Milli takımı da güç geliştirme kampını Erzurum’da yaptı.

Genç Milli Erkek Boks takımı, Erzurum’da yoğun günler geçirdi. Yolspor Boks Salonu’nda teknik taktik idmanları yaparken açık alanda da kondisyon ve oksijen depoladı. Baş Antrenör Cahit Himoğlu ve yardımcı antrenörler Fatih Töme, Erol Sucu, Ayhan Öz, Hidayet Aydoğmuş, Adil Demircioğlu, Adnan Güvenç ve Cengiz Örseloğlu yönetiminde Erzurum’da yoğun bir tempoda kamp yapan ve hafta sonunda kampı noktalayan Genç Milli Boks takımında sporcular ve teknik heyet, Erzurum kampının çok verimli geçtiğini belirttiler. Genç Milliler, idmanlardan arta kalan zamanlarda ve izin günlerinde Erzurum’u gezip tanıma şansı yakalarken, tarihi eserleri ve turistik yerler ile spor tesislerini de gezmeyi ihmal etmediler.

Baş Antrenör Cahit Himoğlu,”Erzurum’da çok yararlı bir kamp yaptık. Bu kampı Erzurum’a veren Boks Federasyonumuza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün spor tesislerinin kapılarını bizlere açmasından da büyük bir mutluluk duyduk” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 14:40:02
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 15:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?