7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Genç MÜSİAD'da Gülesin dönemi

GENÇ MÜSİAD ERZURUM ŞUBESİ’NDE GÜLESİN DÖNEMİ BAŞLADI

Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde Yönetim Kurulu değişikliğine gidildi. MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısıyla, Genç MÜSİAD’ın Erzurum Şube Başkanlığı’na, Enes Gülesin getirildi.

Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Genel Kurul toplantısı yapıldı. Bir süredir Yavuz Selim Turan başkanlığında faaliyet gösteren Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi, yapılan seçimle Enes Gülesin’e emanet edildi.

MÜSİAD’ın genç üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında konuşan eski Başkan Yavuz Selim Turan, Türkiye’nin en etkin sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD’ın çatısı altında görev yapmış olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Gençlerin, sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda söz sahibi olabilmelerini amaçlayan Genç MÜSİAD’ın, aynı amaç doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğini belirten Turan, Genel Kurul toplantısının, MÜSİAD camiasına hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Hizmet dönemi içerisinde yapılan çalışmaların, Genç MÜSİAD üyelerine aktarılmasının ardından gidilen seçimde, Enes Gülesin Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Abdullah Gülakar ve Yunus Emre Sekmen ise, Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin başkan yardımcılığı görevine getirildi. Yönetim Kurulu içerisinde yapılan görev dağılımı ise, şöyle oldu:

Mali İşler Birim Başkanlığı: Abuzer Atmaca, İletişim Birim Başkanlığı ve Kurumsal İlişkiler Birim Başkanlığı: Fetullah Aykut, Teşkilatlanma Birim Başkanlığı: Yakup Akyüz, Sektör Kurulları Birim Başkanlığı: Oktay Güven, Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Birim Başkanlığı: Cengiz Umutlu, AB ve Projeler Birim Başkanlığı: Salih Çarıkçıoğlu. Sektör Kurulları Birim Başkan Yardımcılığı: Çağrı Halit Tuğan, AB ve Projeler Birim Başkan Yardımcılığı: Ali Gülbahar, Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Birim Başkan Yardımcılığı: Gazi Kurtoğlu.

Öte yandan seçim ve görevlendirmenin ardından bir teşekkür konuşması yapan Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Enes Gülesin, “Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse, daha fazla gayretle, daha fazla özenle çalışıp, Erzurum’umuzu en iyi yerlere, hak ettiği noktaya taşıma çabası içinde olacağız.” dedi. Yeni dönemin çok renkli ve hareketli geçeceğini vurgulayan Başkan Gülesin, “Hayata geçirmeyi tasarladığımız proje ve etkinliklerimizle, Erzurum’daki gençlerin girişimcilik ruhu ön plana çıkarıp; şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişim sürecine elimizden gelen azami katkıyı sunacağız” diye konuştu.

GENÇ MÜSİAD ERZURUM ŞUBESİ’NDE GÜLESİN DÖNEMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 15:04:00
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 15:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?