6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Gençlerin kavgası kanlı bitti

Erzurum'da 18 yaşından küçük iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. 

Dün akşam saatlerinde Şükrüpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 18 yaşından küçük iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. 4'erli olarak karşı karşıya gelen iki grubun kavgasında 'Sallama' tabir edilen döner bıçaklarıyla birbirlerine saldıran gençlerden 2'i bir gruptan 1'i de diğer gruptan olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. 

Yaralılar iki ayrı özel otomobille Numune ve Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaçmaya çalışan 5 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı zanlıları ifadeleri alınmak üzere önce Gölbaşı Karakolu'na oradan da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların ise vücutlarının çeşitli yerlerinde kesikler olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

Hastanede ifadesi alınan yaralı genç, "Mahallede bunlarla daha önceden de sürtüşmemiz vardı. Akşam önümüzü kestiler. 'Alemin Kralı biziz. Buralarda bizim borumuz öter' diye bağırmaya başladılar. Daha sonra biz de onlara karşı koyduk. O arada biri belinden çıkardığı uzun bıçakla bize doğru sallamaya başladı. Biz de bıçaklarla onlara saldırdık. Yaşanan arbede de bir bizden iki de onlardan yaralanan oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 17:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?