4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Goalball heyecanı başladı

GOALBALL HEYECANI BAŞLADI

Görme Engelliler Goalball 1. ve 2. Lig Müsabakaları bugün başladı. Vali Yardımcısı Arslan, “Erzurum olarak bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Görme Engelliler Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Goalball 1. Ve 2. Lig Maçları Erzurum’da start aldı. Cemal Gürsel Spor Salonu ve Palahdöken Spor Salonu’nda oynanan ilk gün maçları çekişmeli geçti. Goalball 1. Ve 2. Ligi Müsabakalarının başlaması nedeniyle bugün Cemal Gürsel Spor Salonu’nda bir açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Görme Engelliler İl Temsilcisi Abdurrahim Kocaoğlu, İsrafil Bayrakçı ve çok sayıda kulüp yöneticisi katıldı. Vali Yardımcısı Özgür Arslan, açılış konuşmasında yaptığı açıklamada, Erzurum olarak bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, goalball lig maçlarına katılan takımlara başarı dileğinde bulundu.

Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur İse, Türkiye genelinde 23 takımdan 185 sporcunun Cumartesi gününe kadar Erzurum’da Cemal Gürsel Spor Salonu ile Palandöken Spor Salonu’nda 1. Ve 2. Lig Goalball maçlarına çıkacaklarını söyledi. Uğur, Spor İl Müdürlüğü olarak tüm ekipleri ile turnuvanın en iyi şekilde yapılması için seferber olduklarını sözlerine ekledi.

Görme Engelliler İl Temsilcisi Abdurrahim Kocaoğlu ise yaptığı açıklamada kendilerine tesislerin kapılarını açan Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederken, federasyonunda böylesi bir organizasyonu Erzurum’a verdiği için mutlu olduklarını söyledi. Açılış töreninin ardından maçlara geçildi. Goalball 1. Ve 2. Lig maçlarının açılış karşılaşmasında Ankara Goalball Spor Kulübü ile Samsun Altı Nokta karşı karşıya geldi. Erzurum’u 1. Ligde temsil eden Görme Engelliler Spor, Ankara Göreneller Spor’a rakip olurken, Palandöken ise Ankara Karagücü ile karşı karşıya geldi.

GOALBALL HEYECANI BAŞLADI
GOALBALL HEYECANI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 15:29:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 15:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?