4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Gökcan: 'elimizden geleni yapacağız'

TFF 2. Lig B Kategorisinde ligde aldığı sonuçlarla zor günler yaşayan Erzurumspor, ligde kalma mücadelesini son haftaya kadar sürdürecek.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Çankırı Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşatan mavi beyazlılar ligde kalmak için umutlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Abdulselam Gökcan, ligde son saniyeye kadar savaşacaklarını ve ligden düşmeyeceklerini öne sürdü.

SON 5 HAFTAYA GİRİLİRKEN 4 PUAN GERİDE KALDI

Çankırı Belediyespor’a kendi evinde 2-0 yenilerek, düşme hattındaki en yakın rakibi Pazarspor’un bitime 5 hafta kala 4 puan gerisine düşerek, ligde kalma şansını zora sokan Erzurumspor da büyük bir moral bozukluğu yaşanıyor.

Teknik Direktör Gökcan, ligin son maçının, son saniyesine kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirterek, “Bu takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Bu, onur, şeref ve haysiyet mücadelesinde bizimle beraber olacakları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

FUTBOLCULARA YÖNELİK TEPKİ DOĞRU DEĞİL

Oyuncularının haftalardır iyi niyetle mücadele ettiklerini, herkesin takımı bırakıp, kaçtığı ortamda, onurlarıyla savaştıklarını ifade eden Gökcan, “Böylesine bir ortamda bu takımın formasını terleten oyuncularım, küfürleri hak edecek bir şey yapmadılar. Taraftarımızın da tüm olumsuzlukları göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekir. En suçsuz olan futbolcuların suçlu duruma düşürülmek istenmesine karşıyım. Bu çocuklar haftalardır parasız pulsuz futbol oynuyorlar. Bunu unutmamak lazım" diye konuştu.

Erzurumspor'un ligin son maçının son saniyesine kadar mücadelesine devam edeceğini ifade eden GökCan, "Biz gerçek sağ duyulu taraftarımızın takımına güvenmesini ve destek vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Futbolcularına güvendiğini ve ligde kalacaklarına inandığını belirten Gökçan, "Umudumuzu son beş maçın son saniyesine kadar sürdürüp, ligde kalma mücadelesi vereceğiz. İnşallah bunda da başarılı olacağız. Taraftarımızında son maçın son saniyesine kadar bekleyip, sabretmesini ve bizim yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 14:19:00
Güncelleme :17 Nisan 2009 Cuma 14:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?