7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Gol kralı Hacer!

GOL KRALI HACER, 5 MAÇTA 13 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI

Türkiye Bayanlar Bölgesel Ligi 4. Grup'ta yer alan Erzurum Albayrakspor Futbol Takımı'nın golcü futbolcusu Hacer Şengül, 5 maçta 13 gol attı. Ligde gol kralı olan Erzurum Spor Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Hacer Şengül, hayalinde milli takımın yattığını söyledi.

Her iki ayağını çok iyi kullanabilen Hacer Şengül'e takım arkadaşları Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Rıdvan'ın 'şeytan' lakabını taktılar. Top cambazı olarak nitelendirilen Hacer Şengül, 5 maçta 13 gol atıp, 20 asist yaptı. Futbolu çok sevdiğini belirten Hacer Şengül , "Küçükken mahalledeki erkeklerle futbol oynardım. Bu yıl Erzurum'da bayan futbol takımının kurulduğunu duyunca çek sevindim ve hemen müracaat ettim. Hedefim milli takıma girmek. Albayrakspor olarak oynadığımız 5 maçta 56 gol atıp, kalemizde sadece 4 gol gördük. Takım olarak play off maçlarında birinci lige çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Hacer'i taraftar ve arkadaşlarının gol makinası olarak gördüğünü anlatan Erzurum Albayrakspor Futbol Takımı Antrenörü Cem Vuraler, ilk kez katıldıkları lige renk getirdiklerini söyledi. Oynadıkları güzel futbolla birlikte rakipleri karşısında 30-0 ve 24-0 gibi farklı galibiyetler aldıklarını anımsatan Cem Vuraler, "Ligde gol kralı olan Hacer, bizim için büyük bir şans. Kendisini futbolda güzel günler bekliyor. Daha şimdiden milli takıma gireceğine inanıyoruz. Hacer'den sonra 12, 10 ve 9 gol atan futbolcularımız var. Buna rağmen ligi ikincilikle bitireceğiz. Pazar günü evimizde lider Hatay'ı konuk edeceğiz. Bu maçtan sonra play off maçlarına katılıp ikinci lige çıkma mücadelesi vereceğiz" dedi.

GOL KRALI HACER, 5 MAÇTA 13 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI
GOL KRALI HACER, 5 MAÇTA 13 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 13:15:01
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 16:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?