7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Gözgeç ilgisizlikten yakındı

Erzurumspor Divan Başkanı Orhan Gözgeç, ilgisizlikten yakınarak Cumartesi günü yapılacak olan kongreye Sağlık Bakanı Recep Akdağ, milletvekilleri, siyasileri ve yerel yöneticileri davet etti.

Erzurumspor Divan Başkanı Orhan Gözgeç, kongre öncesi, kongre süreci ve kongre sonrası izlenecek yol ile ilgili basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenledi. Cumartesi günü akşam saat 19.00'da ETSO toplantı salonunda yapılacak olan kongrede aday olmak için henüz kimsenin kendilerine müracaatta bulunmadığını söyleyen Gözgeç, geçmiş yönetimlerin sergilediği bilinçsizce yönetim ve izlediği politikalar nedeniyle Erzurumspor isminin neredeyse bitirilmiş duruma getirildiğini savundu. Bu nedenle yeni bir yapılanma gerektiğine ifade eden Gözgeç, bunun içinde güvenilir ve Erzurumspor adını kullanmayacak isimlere ihtiyaç olduğunu söyledi. "Dürüst iyi bir yönetim çıksın, sırtımda taşırım" diyen Gözgeç, kulübün federasyona olan borçlarının tamamını olmasa bile büyük bir bölümünü sildirebileceğini söyledi.

Başkan Gözgeç, Pazar günü Erzurum'u İspir ilçesinde yapılacak olan Sultan Sekisi toplantısına katılmak üzere yarın Erzurum'a gelmesi beklenen Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile milletvekillerini Cumartesi günü akşam yapılacak olan kongreye davet etti.

Bakan Akdağ, milletvekilleri ve Vali Sami Bulut ile diğer yerel yöneticilerin ellerini taşın altına koymadıktan sonra Erzurumspor'un kolay kolay içinde bulunduğu durumdan kurtulamayacağını ileri süren Gözgeç, "Sayın Bakınımız, milletvekillerimiz ve valimiz cumartesi günü kongre gelsinler. Bu kulüp ne oluyor, ne durumda bir görsünler. Çünkü onlar bu şehrin temsilcileri ve dolayısıyla da bu takımda bu şehrin bir parçasıdır. Bu parçayı bir kenarı atamazsınız" ifadelerini kullandı. Toplantıda katılan ve çeşitli görüşlerin ortaya konulduğu toplantıda basın mensuplarının ile divan yönetimi, kongrede bir aday çıkmaz ise neler yapılabileceğini görüştü. Taraflar sonuç olarak, 'Aday çıkmaz ise Türk İş ile ortaklaşa çeşitli eylemler yapılmasını' kararlaştırdı.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?