7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Granit taş dönemi başladı

PALANDÖKENDE GRANİT TAŞ DÖNEMİ BAŞLADI

Palandöken Belediyesi, ilçede sürekli bozulan bölgelerde granit taşı döşeme kararı alarak kolları sıvadı. Belediye ilk etapta 15 bin metrekare yolu granit taşı ile döşeyerek her yıl bu rakamı artırmayı hedefliyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, göreve geldiği ilk günden itibaren Palandökenin gelişmesi için çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Başkan Bulutlar açıklamasına şöyle devam etti; "Granit taşı döşeme çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleyerek devam ediyoruz. Şehrimizin alt yapısına ve vitrinine verdiğimiz önem doğrultusunda hizmetlerimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde yapıyoruz. Sadece bugünü değil yarınları düşünerek, sürekli yenilik, sürekli gelişim, sürekli değişim ile hedeflerimizi belirliyor ve hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaları da mutlaka mahalle ve bölge sakinlerinin görüşünü ve fikirlerini alıyoruz. Halkın istek ve beklentileri bizler için önemli. Şu anda ilk etapta Kayakyolu semtin de 15 bin metrekare granit taş çalışması yapıyoruz. Bu çalışma sadece sürekli bozulan yollar için düşünülmüş bir çalışmadır. İleriki yıllar da bu çalışmamız tüm ilçenin caddesinde ve sokağın da artarak devam edecek. Seçilen ve terci edilen doğal kesme granit taş kış iklimine uygun, dayanıklı ve ekonomiktir. Böylece belediyemizin de menfaati düşünülmüştür."

ÇALIŞMALARDAN VATANDAŞ MEMNUN

Mahallelerinde yapılan çalışmalarından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Vatandaşlar, “Mahallemizde yüksek mukavemet değeri olan ve uzun ömrü sebebiyle tercih edilen granit taş malzemenin kullanılması son derece memnuniyet verici. Sayın başkanın gayretlerini görüyoruz ve şahit oluyoruz. Kendisiyle istediğimiz zaman görüşüyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sağ olsun başkanımız kısa süre içerisinde hiç kuşkusuz mahallemizde gözle görülür, ele tutulur çalışmalara imza attı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

PALANDÖKENDE GRANİT TAŞ DÖNEMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 16:13:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?